Vlonder planken : Remmers

Remmers | WPC-impregneerolie Bruin | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De WPC-impregneerolie is een vuil- en waterafstotende olie voor terrassen & schuttingen van WPC, resysta en bamboe.    Specificaties Kleur: bruin Inhoud: 2,5 L Verbruik: per laag 50 ml/m²   Eigenschappen Ook voor tuinmeubelen van WPC Extreem vuil- en waterafstotend Snel en eenvoudig te verwerken Kleurloos: voor kleuropfrissing Bruin & grijs: voor langdurige kleurintensivering   Toepassingsgebieden Terrassen, schuttingen, tuinmeubelen en andere bouwdelen van WPC (Wood-Plastic-Composite), resysta en bamboe Binnen en buiten Hout-kunststofmaterialen   Verwerking Er dienen 1 à 2 lagen olie aangebracht te worden, afhankelijk van de opname van de ondergrond. Na verloop van tijd zal door weersinvloeden de werking van WPC Impregneerolie gelijkmatig afnemen. Nabehandeling met WPC Impregneerolie kan zonder schuren. Minimaal eenmaal per jaar is een nabehandeling noodzakelijk.

  42.59 Euro

  Ga naar Remmers | WPC-impregneerolie Bruin | 2,5 L


Remmers | WPC-impregneerolie Grijs | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De WPC-impregneerolie is een vuil- en waterafstotende olie voor terrassen & schuttingen van WPC, resysta en bamboe.    Specificaties Kleur: grijs Inhoud: 2,5 L Verbruik: per laag 50 ml/m²   Eigenschappen Ook voor tuinmeubelen van WPC Extreem vuil- en waterafstotend Snel en eenvoudig te verwerken Kleurloos: voor kleuropfrissing Bruin & grijs: voor langdurige kleurintensivering   Toepassingsgebieden Terrassen, schuttingen, tuinmeubelen en andere bouwdelen van WPC (Wood-Plastic-Composite), resysta en bamboe Binnen en buiten Hout-kunststofmaterialen   Verwerking Er dienen 1 à 2 lagen olie aangebracht te worden, afhankelijk van de opname van de ondergrond. Na verloop van tijd zal door weersinvloeden de werking van WPC Impregneerolie gelijkmatig afnemen. Nabehandeling met WPC Impregneerolie kan zonder schuren. Minimaal eenmaal per jaar is een nabehandeling noodzakelijk.

  42.59 Euro

  Ga naar Remmers | WPC-impregneerolie Grijs | 2,5 L


Remmers | WPC-impregneerolie Kleurloos | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De WPC-impregneerolie is een vuil- en waterafstotende olie voor terrassen & schuttingen van WPC, resysta en bamboe.    Specificaties Kleur: kleurloos Inhoud: 2,5 L Verbruik: per laag 50 ml/m²   Eigenschappen Ook voor tuinmeubelen van WPC Extreem vuil- en waterafstotend Snel en eenvoudig te verwerken Kleurloos: voor kleuropfrissing Bruin & grijs: voor langdurige kleurintensivering   Toepassingsgebieden Terrassen, schuttingen, tuinmeubelen en andere bouwdelen van WPC (Wood-Plastic-Composite), resysta en bamboe Binnen en buiten Hout-kunststofmaterialen   Verwerking Er dienen 1 à 2 lagen olie aangebracht te worden, afhankelijk van de opname van de ondergrond. Na verloop van tijd zal door weersinvloeden de werking van WPC Impregneerolie gelijkmatig afnemen. Nabehandeling met WPC Impregneerolie kan zonder schuren. Minimaal eenmaal per jaar is een nabehandeling noodzakelijk.

  42.59 Euro

  Ga naar Remmers | WPC-impregneerolie Kleurloos | 2,5 L


Remmers | WPC-impregneerolie Kleurloos | 0,75 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De WPC-impregneerolie is een vuil- en waterafstotende olie voor terrassen & schuttingen van WPC, resysta en bamboe.    Specificaties Kleur: kleurloos Inhoud: 0,75 L Verbruik: per laag 50 ml/m²   Eigenschappen Ook voor tuinmeubelen van WPC Extreem vuil- en waterafstotend Snel en eenvoudig te verwerken Kleurloos: voor kleuropfrissing Bruin & grijs: voor langdurige kleurintensivering   Toepassingsgebieden Terrassen, schuttingen, tuinmeubelen en andere bouwdelen van WPC (Wood-Plastic-Composite), resysta en bamboe Binnen en buiten Hout-kunststofmaterialen   Verwerking Er dienen 1 à 2 lagen olie aangebracht te worden, afhankelijk van de opname van de ondergrond. Na verloop van tijd zal door weersinvloeden de werking van WPC Impregneerolie gelijkmatig afnemen. Nabehandeling met WPC Impregneerolie kan zonder schuren. Minimaal eenmaal per jaar is een nabehandeling noodzakelijk.

  22.39 Euro

  Ga naar Remmers | WPC-impregneerolie Kleurloos | 0,75 L


Remmers | WPC-impregneerolie Grijs | 0,75 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De WPC-impregneerolie is een vuil- en waterafstotende olie voor terrassen & schuttingen van WPC, resysta en bamboe.    Specificaties Kleur: grijs Inhoud: 0,75 L Verbruik: per laag 50 ml/m²   Eigenschappen Ook voor tuinmeubelen van WPC Extreem vuil- en waterafstotend Snel en eenvoudig te verwerken Kleurloos: voor kleuropfrissing Bruin & grijs: voor langdurige kleurintensivering   Toepassingsgebieden Terrassen, schuttingen, tuinmeubelen en andere bouwdelen van WPC (Wood-Plastic-Composite), resysta en bamboe Binnen en buiten Hout-kunststofmaterialen   Verwerking Er dienen 1 à 2 lagen olie aangebracht te worden, afhankelijk van de opname van de ondergrond. Na verloop van tijd zal door weersinvloeden de werking van WPC Impregneerolie gelijkmatig afnemen. Nabehandeling met WPC Impregneerolie kan zonder schuren. Minimaal eenmaal per jaar is een nabehandeling noodzakelijk.

  22.80 Euro

  Ga naar Remmers | WPC-impregneerolie Grijs | 0,75 L


Remmers | WPC-impregneerolie Bruin | 0,75 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De WPC-impregneerolie is een vuil- en waterafstotende olie voor terrassen & schuttingen van WPC, resysta en bamboe.    Specificaties Kleur: bruin Inhoud: 0,75 L Verbruik: per laag 50 ml/m²   Eigenschappen Ook voor tuinmeubelen van WPC Extreem vuil- en waterafstotend Snel en eenvoudig te verwerken Kleurloos: voor kleuropfrissing Bruin & grijs: voor langdurige kleurintensivering   Toepassingsgebieden Terrassen, schuttingen, tuinmeubelen en andere bouwdelen van WPC (Wood-Plastic-Composite), resysta en bamboe Binnen en buiten Hout-kunststofmaterialen   Verwerking Er dienen 1 à 2 lagen olie aangebracht te worden, afhankelijk van de opname van de ondergrond. Na verloop van tijd zal door weersinvloeden de werking van WPC Impregneerolie gelijkmatig afnemen. Nabehandeling met WPC Impregneerolie kan zonder schuren. Minimaal eenmaal per jaar is een nabehandeling noodzakelijk.

  22.80 Euro

  Ga naar Remmers | WPC-impregneerolie Bruin | 0,75 L


Remmers | Houtreiniger set

Remmers

  Met de Houtreiniger¬†van Remmers verwijdert u gemakkelijk en effectief restanten van olie en lazuren op uw vlonder!¬† ¬† Toepassing Houten terrassen en dekken Verwijderen van restanten op hout (olie, verf, lazuur) ¬† Eigenschappen Verwijdert effectief restanten van oli√ęn, lazuren op houten dekken Schuren niet meer noodzakelijk Watergedragen ¬† Set bestaat uit 2,5 liter Hout-dieptereiniger Remmers speciale schrobber Remmers borstel voor terrasgroeven

  36.35 Euro

  Ga naar Remmers | Houtreiniger set


EIKEN reiniger - Ontweringswater voor hout

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  Vlekken verwijderen uit hout met ontweringswater   Verweerd hout of zwarte vlekken in hout kun je behandelen met ontweringswater. Ontweringswater is een bijtend zuur (10% oxaalzuur met water). Door inwerking van vocht kan hout gaan verweren of zwarte vlekken vertonen. Dit kan ongedaan gemaakt worden ontweringswater.   Albazon Bleekmiddel voor Douglas en eiken is een gebruiksklaar product wat speciaal geschikt is voor het verwijderen van ijzerverkleuringen van eikenhout en douglas en voor het bleken van eiken uitlogingen op minerale ondergronden.   Toepassing   Het product kan op alle houtsoorten alsook op minerale ondergronden worden toegepast. Niet in contact brengen met kalkhoudend materiaal.       Verwerking   Albazon Bleekmiddel voor eiken in één of twee lagen met kwast aanbrengen. Een onderdeel moet eigenlijk compleet behandeld worden. De reactie kan enkele minuten duren. Bij gebruik op minerale ondergronden (stucwerk, metselwerk, beton, enz.) eerst een proef opzetten om de verdraagzaamheid en het effect te testen. Op zachte voegmortel kan het leiden tot witte uitbloeiing. Overtollig bleekmiddel met water goed afspoelen en verwijderen.    Gereedschap Kwast direct na gebruik met water spoelen. Reinigingsrestanten conform de plaatselijk geldende voorschriften deponeren.

  40.59 Euro

  Ga naar EIKEN reiniger - Ontweringswater voor hout


Remmers | Induline DW-610 | 9016 Puur wit | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De Remmers Induline DW-610 is een professionele coating en geeft een perfecte bescherming tegen UV-straling. De induline is daarnaast ¬†water- en vuilwerend en heeft tevens een preventieve impregnerende werking (tegen schimmel). Bovendien is de induline op waterbasis, dus milieubewust (heeft een blauwe engel-kleur) en bladdert niet af. ¬† Specificaties Kleur: puur wit, RAL 9016 Inhoud: 2,5 L Verbruik kwasten: 50 - 80 ml / m2 / laag Verbruik spuiten: 120 - 150 ml / m2 / laag Verwerking: kwasten, dompelen, gieten, vachtroller, spuiten ¬† Eigenschappen Geringe laagdikte = goede dampdoorlaatbaarheid, spaarzaam in het verbruik Geen bladdervorming op basis van de zeer goede natte hechting Geen problemen bij nabehandeling/ renovatie, onderhoud Goede isolering tegen houtinhoudstoffen Elegante glans en uitstraling met behoud van de houtstructuur (bij 3 lagen) Met filmconservering tegen micro-bacteri√ęle aantasting (algen/schimmels) van de verflaag ¬† Toepassing Voor hout buiten Beperkt voor geveltimmerwerk en alle houten ondergronden buiten Bijv. houten tuinhuisjes, dakoverstekken, schuttingen, carports enz. Grondering, voorlak en aflak

  46.79 Euro

  Ga naar Remmers | Induline DW-610 | 9016 Puur wit | 2,5 L


Remmers | HK Lazuur 565 Mahonie | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De HK Lazuur is een 3 in 1 lazuur: houtbeschermende impregnering, grondering en lazuur. Er is dus geen toplaag of onderlaag meer nodig. Zo bespaart u tijd, werk en materiaalkosten! De HK Lazuur beschermt het hout op natuurlijke wijze tegen vocht, UV, schimmelaantasting, wespenaantasting, schimmels en algen. ¬† Impregnerend De HK Lazuur trekt in het hout in plaats van meeste lazuren die op het hout blijven liggen. Zo blijft de behandeling gehandhaafd als het hout gaat werken. Het hout hoeft daarnaast niet glad geschuurd te zijn om het te kunnen behandelen. Fijnbezaagd hout verdiend zelfs de voorkeur doordat de pori√ęn hiervan nog open staan, wat de opname bevordert. ¬† Ook is de lazuur dampopen, zodat het hout kan blijven ademen. Dit voorkomt vochtophoping onder de verflaag waardoor de lazuur niet gaat bladderen, er geen blaasjes worden gevormd en het hout niet gaat rotten. Het hout hoeft daarnaast bij behandeling niet door en door gedroogd te zijn, omdat het vocht er na behandeling nog uit kan. ¬† Beschermend Behandeling met HK Lazuur beschermt uw hout tegen schimmels, wespen en andere insecten en algen. De beits is daarnaast waterafstotend, wat vochtvlekken voorkomt. ¬† Decoratief Ten slotte, is de HK Lazuur decoratief. Zo kunt u uw tuinhuis in de gewenste kleur beitsen. De transparante kleuren geeft het hout een lichtere of donkerdere uitstraling. Lazuur met pigment zorgt naast de kleur ook voor UV-bescherming, wat vergrijzing voorkomt. Wilt u de kleur behouden, dan kan de pigmentkleur gelijk aan de houtkleur gebruikt worden. ¬† Specificaties Kleur: 565 Mahonie Inhoud: 2,5 L (voldoende voor ca. 31 m¬≤) Verbruik: 205 - 250 ml per m¬≤ Oplosmiddelhoudend Transparant/ zijdemat ¬† Toepassing Schutting Tuinhuis en overkapping Gevelbekleding ¬† Niet geschikt voor Mechanische belasting (lopen etc.) Hout dat in contact komt met grond of oppervlaktewater ¬† Minder geschikt voor Ramen en deuren

  42.15 Euro

  Ga naar Remmers | HK Lazuur 565 Mahonie | 2,5 L


Remmers | Zwarte beits | 1 liter

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

4004707212540

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De¬†Remmers Induline GW-310¬†is een watergedragen lazuur om uw houten oppervlak duurzaam te beschermen tegen blauwschimmel en UV-straling. De lazuur voldoet aan alle eisen van de particulier en de professional en is geschikt voor het behandelen van al uw tuinhout dat geen contact met de bodem heeft. Het is een complete lazuur er hoeft dus geen onderlaag of toplaag meer aangebracht te worden. ¬† Impregnerend De induline trekt in het hout in plaats van meeste verven die op het hout blijven liggen. Zo blijft de behandeling gehandhaafd als het hout gaat werken. Het hout hoeft daarnaast niet glad geschuurd te zijn om het te kunnen behandelen. Zo kunt u gemakkelijk en effectief fijnbezaagde palen of zweeds rabat behandelen met de lazuur. Fijnbezaagd hout verdiend zelfs de voorkeur doordat de pori√ęn hiervan nog open staan, wat de opname bevordert. ¬† De induline is dampopen, zodat het hout kan ademen. Op die manier kan het hout werken zonder dat er vocht gaat ophopen en scheuren in de verflaag komen. Het hout hoeft daarnaast bij behandeling niet door en door gedroogd te zijn, omdat het vocht er na behandeling nog uit kan. ¬† Beschermend De induline beschermt uw hout tegen schimmels, algen en is waterafstotend, zodat er geen vochtvlekken ontstaan. ¬† Decoratief Ten slotte is de beits verfraaiend dekkend door de filmlaag. Na behandeling van het hout blijft de houtstructuur zichtbaar. De kleur gitzwart geeft een uitstekende diepe, matte laag. ¬† Specificaties Inhoud: 1 L Kleur: Zwart Verbruik:¬†80-120 ml/m¬≤ per laag Tenminste 2 lagen aanbrengen Na 2 keer behandelen, een verwachte levensduur 5 - 7 jaar ¬† Eigenschappen Op waterbasis Een dunne laagopbouw Beschermt het hout tegen UV-licht Bladdert, scheurt en barst niet Met blauwzwamwering en filmconservering tegen micro-bacteri√ęle aantasting (algen, schimmels) van de verflaag ¬† Geschikt voor Schutting Tuinhuis¬† en overkapping Gevelbekleding ¬† Niet geschikt voor Mechanische belasting (lopen etc) Hout dat in contact komt met grond of oppervlaktewater ¬† Minder geschikt voor Ramen & deuren

  18.69 Euro

  Ga naar Remmers | Zwarte beits | 1 liter


Remmers | Zwarte beits | 5 liter

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De¬†Remmers Induline GW-310¬†is een watergedragen lazuur om uw houten oppervlak duurzaam te beschermen tegen blauwschimmel en UV-straling. De lazuur voldoet aan alle eisen van de particulier en de professional en is geschikt voor het behandelen van al uw tuinhout dat geen contact met de bodem heeft. Het is een complete lazuur er hoeft dus geen onderlaag of toplaag meer aangebracht te worden. ¬† Impregnerend De induline trekt in het hout in plaats van meeste verven die op het hout blijven liggen. Zo blijft de behandeling gehandhaafd als het hout gaat werken. Het hout hoeft daarnaast niet glad geschuurd te zijn om het te kunnen behandelen. Zo kunt u gemakkelijk en effectief fijnbezaagde palen of zweeds rabat behandelen met de lazuur. Fijnbezaagd hout verdiend zelfs de voorkeur doordat de pori√ęn hiervan nog open staan, wat de opname bevordert. ¬† De induline is dampopen, zodat het hout kan ademen. Op die manier kan het hout werken zonder dat er vocht gaat ophopen en scheuren in de verflaag komen. Het hout hoeft daarnaast bij behandeling niet door en door gedroogd te zijn, omdat het vocht er na behandeling nog uit kan. ¬† Beschermend De induline beschermt uw hout tegen schimmels, algen en is waterafstotend, zodat er geen vochtvlekken ontstaan. ¬† Decoratief Ten slotte is de beits verfraaiend dekkend door de filmlaag. Na behandeling van het hout blijft de houtstructuur zichtbaar. De kleur gitzwart geeft een uitstekende diepe, matte laag. ¬† Specificaties Inhoud: 5 L Kleur: Zwart Verbruik:¬†80-120 ml/m¬≤ per laag Tenminste 2 lagen aanbrengen Na 2 keer behandelen, een verwachte levensduur 5 - 7 jaar ¬† Eigenschappen Op waterbasis Een dunne laagopbouw Beschermt het hout tegen UV-licht Bladdert, scheurt en barst niet Met blauwzwamwering en filmconservering tegen micro-bacteri√ęle aantasting (algen, schimmels) van de verflaag ¬† Geschikt voor Schutting Tuinhuis¬† en overkapping Gevelbekleding ¬† Niet geschikt voor Mechanische belasting (lopen etc) Hout dat in contact komt met grond of oppervlaktewater ¬† Minder geschikt voor Ramen & deuren

  69.60 Euro

  Ga naar Remmers | Zwarte beits | 5 liter


Remmers | Induline GW-310 | Licht Eiken | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De¬†Remmers Induline GW-310¬†is een watergedragen lazuur om uw houten oppervlak duurzaam te beschermen tegen blauwschimmel en UV-straling. De lazuur voldoet aan alle eisen van de particulier en de professional en is geschikt voor het behandelen van al uw tuinhout dat geen contact met de bodem heeft. Het is een complete lazuur er hoeft dus geen onderlaag of toplaag meer aangebracht te worden. ¬† Impregnerend De induline trekt in het hout in plaats van meeste verven die op het hout blijven liggen. Zo blijft de behandeling gehandhaafd als het hout gaat werken. Het hout hoeft daarnaast niet glad geschuurd te zijn om het te kunnen behandelen. Zo kunt u gemakkelijk en effectief fijnbezaagde palen of zweeds rabat behandelen met de lazuur. Fijnbezaagd hout verdiend zelfs de voorkeur doordat de pori√ęn hiervan nog open staan, wat de opname bevordert. ¬† De induline is dampopen, zodat het hout kan ademen. Op die manier kan het hout werken zonder dat er vocht gaat ophopen en scheuren in de verflaag komen. Het hout hoeft daarnaast bij behandeling niet door en door gedroogd te zijn, omdat het vocht er na behandeling nog uit kan. ¬† Beschermend De induline beschermt uw hout tegen schimmels, algen en is waterafstotend, zodat er geen vochtvlekken ontstaan. ¬† Decoratief Ten slotte is de beits verfraaiend dekkend door de filmlaag. Na behandeling van het hout blijft de houtstructuur zichtbaar. De kleur gitzwart geeft een uitstekende diepe, matte laag. ¬† Specificaties Inhoud: 2,5 L Kleur: Licht Eiken Verbruik:¬†80-120 ml/m¬≤ per laag Tenminste 2 lagen aanbrengen Na 2 keer behandelen, een verwachte levensduur 5 - 7 jaar ¬† Eigenschappen Op waterbasis Een dunne laagopbouw Beschermt het hout tegen UV-licht Bladdert, scheurt en barst niet Met blauwzwamwering en filmconservering tegen micro-bacteri√ęle aantasting (algen, schimmels) van de verflaag ¬† Geschikt voor Schutting Tuinhuis¬† en overkapping Gevelbekleding ¬† Niet geschikt voor Mechanische belasting (lopen etc) Hout dat in contact komt met grond of oppervlaktewater ¬† Minder geschikt voor Ramen & deuren

  46.79 Euro

  Ga naar Remmers | Induline GW-310 | Licht Eiken | 2,5 L


Remmers | Induline GW-310 | Wit | 2,5 L

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken

Onderhoud vlonderplanken

Remmers

Vlonder

Vlonder > Onderhoud vlonderplanken
  De¬†Remmers Induline GW-310¬†is een watergedragen lazuur om uw houten oppervlak duurzaam te beschermen tegen blauwschimmel en UV-straling. De lazuur voldoet aan alle eisen van de particulier en de professional en is geschikt voor het behandelen van al uw tuinhout dat geen contact met de bodem heeft. Het is een complete lazuur er hoeft dus geen onderlaag of toplaag meer aangebracht te worden. ¬† Impregnerend De induline trekt in het hout in plaats van meeste verven die op het hout blijven liggen. Zo blijft de behandeling gehandhaafd als het hout gaat werken. Het hout hoeft daarnaast niet glad geschuurd te zijn om het te kunnen behandelen. Zo kunt u gemakkelijk en effectief fijnbezaagde palen of zweeds rabat behandelen met de lazuur. Fijnbezaagd hout verdiend zelfs de voorkeur doordat de pori√ęn hiervan nog open staan, wat de opname bevordert. ¬† De induline is dampopen, zodat het hout kan ademen. Op die manier kan het hout werken zonder dat er vocht gaat ophopen en scheuren in de verflaag komen. Het hout hoeft daarnaast bij behandeling door en door niet gedroogd te zijn, omdat het vocht er na behandeling nog uit kan. ¬† Beschermend De induline beschermt uw hout tegen schimmels, algen en is waterafstotend, zodat er geen vochtvlekken ontstaan. ¬† Decoratief Ten slotte is de beits verfraaiend dekkend door de filmlaag. Na behandeling van het hout blijft de houtstructuur zichtbaar.¬† ¬† Specificaties Inhoud: 2,5 L Kleur: Wit Verbruik:¬†80-120 ml/m¬≤ per laag Tenminste 2 lagen aanbrengen Na 2 keer behandelen, een verwachte levensduur 5 - 7 jaar ¬† Eigenschappen Op waterbasis Een dunne laagopbouw Beschermt het hout tegen UV-licht Bladdert, scheurt en barst niet Met blauwzwamwering en filmconservering tegen micro-bacteri√ęle aantasting (algen, schimmels) van de verflaag ¬† Geschikt voor Schutting Tuinhuis¬† en overkapping Gevelbekleding ¬† Niet geschikt voor Mechanische belasting (lopen etc) Hout dat in contact komt met grond of oppervlaktewater ¬† Minder geschikt voor Ramen & deuren

  40.59 Euro

  Ga naar Remmers | Induline GW-310 | Wit | 2,5 L