Vlonder planken : Stofey

Stofey | Aanmaakblokjes

Vlonder & Terras > Haardhout

Haardhout

Stofey

Vlonder & Terras

8719326045351

Vlonder & Terras > Haardhout
  Het cre√ęren van vuur was nog nooit zo gemakkelijk! Deze aanmaakblokjes van Stofey zijn op een duurzame manier vervaardigd uit een mix van houtsnippers en natuurlijke wax en zijn ideaal voor het aansteken van een buitenhaard, kachel of vuurkorf. De brandtijd van deze aanmaakblokjes bedraagt circa 8 minuten. Voldoende tijd dus om droog hout te laten ontbranden!Verpakkingsinhoud Dit product wordt verkocht per doos met een inhoud van 35 aanmaakblokjes.¬†Materiaal Houtsnippers en natuurlijke wax.

  7.80 Euro

  Ga naar Stofey | Aanmaakblokjes


Stofey | Buitenhaard L | RVS

Vlonder & Terras > Kachels

Kachels

Stofey

Vlonder & Terras

8719326045306

Vlonder & Terras > Kachels
  Deze buitenhaard is perfect voor heerlijke, knusse avonden buiten in de tuin. Door het compacte formaat is deze buitenhaard ideaal voor stadstuinen, patio's of binnenplaatsen. Aan de zijkant zijn handvatten bevestigd, waardoor de kachel zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze handvatten blijven overigens gewoon koel tijdens het gebruik, dus er zal geen sprake zijn van blaren op de handen. Aan de voorzijde zit een grote opening, deze is van goed formaat voor het bijvullen van de kachel. Ook zorgt deze grote opening ervoor dat er voldoende zuurstof bij het hout kan, waardoor er een mooi vuur zal ontstaan. Doordat de rook naar boven wordt afgevoerd, zullen jullie geen last hebben van rookoverlast. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een vuurkorf!Afmetingen De doorsnede van deze buitenhaard is 45 centimeter. De rookafvoer is op ongeveer 175 centimeter. Het gewicht van dit product is 16 kilogram. Materiaal  RVS 444 / EN 1.4521Verkleuringen Vanaf het eerste moment dat de haard gebruikt wordt, zal de kleur van het RVS door de warmte veranderen. Er kunnen tinten van blauw, paars, bruin en koper tevoorschijn komen. Deze verandering vindt plaats over de gehele haard, behalve op de elementen die koel blijven tijdens het gebruik (de handvatten en het voetstuk).Verpakkingsinhoud De buitenhaard wordt geleverd in een kartonnen verpakking en bevat de buitenhaard, rookafvoerpijp, vonkenvanger voor boven op de pijp en een certificaat van echtheid.Fabrieksgarantie 5 jaarKenmerken van een Stofey RVS buitenhaard Gelijkmatige warmte rondom  Makkelijk te verplaatsen Handvaten die koel blijven, ook tijdens het branden  Waterbestendig  Geen last van de wind door de handige vulopening  Geen last van rookoverlast  Lange levensduur    Plaatsing De Stofey buitenhaard is geschikt voor plaatsing op een (stenen) terras. Op vlonders raden we aan een tussenlaag te plaatsen onder de haard (bijv. een steen of houtplaat). Het enkelwandige rookafvoerkanaal is niet geschikt om te gebruiken als dakdoorvoer. De Stofey is daarom niet geschikt om binnen of onder overkappingen te plaatsen. Een dakdoorvoer met dubbelwandig systeem kan eventueel aangevraagd worden, waarmee de Stofey binnenshuis over onder een overkapping geplaatst kan worden. Echter, het grote voordeel van de Stofey is de verplaatsbaarheid. Plaatsing binnenshuis of onder een overkapping wordt daarom afgeraden. De Stofey biedt genoeg warmte, ook als deze naast de overkapping geplaatst wordt!

  525.00 Euro

  Ga naar Stofey | Buitenhaard L | RVS


Stofey | Buitenhaard XL+ | RVS

Vlonder & Terras > Kachels

Kachels

Stofey

Vlonder & Terras

8719326045337

Vlonder & Terras > Kachels
  Dit is ons meest verkochte model van Stofey! Deze buitenhaard is perfect voor heerlijke, knusse avonden buiten in de tuin. Deze buitenhaard is zowel geschikit voor stadstuinen als tuinen in een meer landelijke omgeving. Aan de zijkant zijn handvatten bevestigd, waardoor de kachel zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze handvatten blijven overigens gewoon koel tijdens het gebruik, dus er zal geen sprake zijn van blaren op de handen. Aan de voorzijde zit een grote opening, deze is van goed formaat voor het bijvullen van de kachel. Ook zorgt deze grote opening ervoor dat er voldoende zuurstof bij het hout kan, waardoor er een mooi vuur zal ontstaan. Doordat de rook naar boven wordt afgevoerd, zullen jullie geen last hebben van rookoverlast. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een vuurkorf!Afmetingen De doorsnede van deze buitenhaard is 50 centimeter. De rookafvoer is op ongeveer 275 centimeter na bevesting van het verlengstuk. Het gewicht van dit product is 24 kilogram. Materiaal  RVS 444 / EN 1.4521Verkleuringen Vanaf het eerste moment dat de haard gebruikt wordt, zal de kleur van het RVS door de warmte veranderen. Er kunnen tinten van blauw, paars, bruin en koper tevoorschijn komen. Deze verandering vindt plaats over de gehele haard, behalve op de elementen die koel blijven tijdens het gebruik (de handvatten en het voetstuk).Verpakkingsinhoud De buitenhaard wordt geleverd in een kartonnen verpakking en bevat de buitenhaard, rookafvoerpijp, verlengpijp, vonkenvanger voor boven op de pijp en een certificaat van echtheid.Fabrieksgarantie 5 jaarKenmerken van een Stofey RVS buitenhaard Gelijkmatige warmte rondom  Makkelijk te verplaatsen Handvaten die koel blijven, ook tijdens het branden  Waterbestendig  Geen last van de wind door de handige vulopening  Geen last van rookoverlast  Lange levensduur    Plaatsing De Stofey buitenhaard is geschikt voor plaatsing op een (stenen) terras. Op vlonders raden we aan een tussenlaag te plaatsen onder de haard (bijv. een steen of houtplaat). Het enkelwandige rookafvoerkanaal is niet geschikt om te gebruiken als dakdoorvoer. De Stofey is daarom niet geschikt om binnen of onder overkappingen te plaatsen. Een dakdoorvoer met dubbelwandig systeem kan eventueel aangevraagd worden, waarmee de Stofey binnenshuis over onder een overkapping geplaatst kan worden. Echter, het grote voordeel van de Stofey is de verplaatsbaarheid. Plaatsing binnenshuis of onder een overkapping wordt daarom afgeraden. De Stofey biedt genoeg warmte, ook als deze naast de overkapping geplaatst wordt!

  695.00 Euro

  Ga naar Stofey | Buitenhaard XL+ | RVS


Stofey | Buitenhaard XL+ | RVS Zwart

Vlonder & Terras > Kachels

Kachels

Stofey

Vlonder & Terras

8719326045344

Vlonder & Terras > Kachels
  Deze buitenhaard is perfect voor heerlijke, knusse avonden buiten in de tuin. Deze buitenhaard is zowel geschikit voor stadstuinen als tuinen in een meer landelijke omgeving. Aan de zijkant zijn handvatten bevestigd, waardoor de kachel zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze handvatten blijven overigens gewoon koel tijdens het gebruik, dus er zal geen sprake zijn van blaren op de handen. Aan de voorzijde zit een grote opening, deze is van goed formaat voor het bijvullen van de kachel. Ook zorgt deze grote opening ervoor dat er voldoende zuurstof bij het hout kan, waardoor er een mooi vuur zal ontstaan. Doordat de rook naar boven wordt afgevoerd, zullen jullie geen last hebben van rookoverlast. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een vuurkorf!Afmetingen De doorsnede van deze buitenhaard is 50 centimeter. De rookafvoer is op ongeveer 275 centimeter. Het gewicht van dit product is 22 kilogram. Materiaal  RVS 444 / EN 1.4521 en afgewerkt met hittebestendige zwarte, matte lak (RAL 9005). Verkleuringen Vanaf het eerste moment dat de haard gebruikt wordt, zal de kleur van het RVS door de warmte veranderen. Er kunnen tinten van blauw, paars, bruin en koper tevoorschijn komen. Deze verandering vindt plaats over de gehele haard, behalve op de elementen die koel blijven tijdens het gebruik (de handvatten en het voetstuk).Verpakkingsinhoud De buitenhaard wordt geleverd in een kartonnen verpakking en bevat de buitenhaard, rookafvoerpijp, vonkenvanger voor boven op de pijp en een certificaat van echtheid.Fabrieksgarantie 5 jaarExtra verlengstuk De XL+ variant, beschikt over een extra verlengstuk voor de afvoer. Kenmerken van een Stofey RVS buitenhaard Gelijkmatige warmte rondom  Makkelijk te verplaatsen Handvaten die koel blijven, ook tijdens het branden  Waterbestendig  Geen last van de wind door de handige vulopening  Geen last van rookoverlast  Lange levensduur    Plaatsing De Stofey buitenhaard is geschikt voor plaatsing op een (stenen) terras. Op vlonders raden we aan een tussenlaag te plaatsen onder de haard (bijv. een steen of houtplaat). Het enkelwandige rookafvoerkanaal is niet geschikt om te gebruiken als dakdoorvoer. De Stofey is daarom niet geschikt om binnen of onder overkappingen te plaatsen. Een dakdoorvoer met dubbelwandig systeem kan eventueel aangevraagd worden, waarmee de Stofey binnenshuis over onder een overkapping geplaatst kan worden. Echter, het grote voordeel van de Stofey is de verplaatsbaarheid. Plaatsing binnenshuis of onder een overkapping wordt daarom afgeraden. De Stofey biedt genoeg warmte, ook als deze naast de overkapping geplaatst wordt!

  835.00 Euro

  Ga naar Stofey | Buitenhaard XL+ | RVS Zwart


Stofey | Buitenhaard XL | RVS

Vlonder & Terras > Kachels

Kachels

Stofey

Vlonder & Terras

8719326045313

Vlonder & Terras > Kachels
  Deze buitenhaard is perfect voor heerlijke, knusse avonden buiten in de tuin. Deze buitenhaard is zowel geschikit voor stadstuinen als tuinen in een meer landelijke omgeving. Aan de zijkant zijn handvatten bevestigd, waardoor de kachel zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze handvatten blijven overigens gewoon koel tijdens het gebruik, dus er zal geen sprake zijn van blaren op de handen. Aan de voorzijde zit een grote opening, deze is van goed formaat voor het bijvullen van de kachel. Ook zorgt deze grote opening ervoor dat er voldoende zuurstof bij het hout kan, waardoor er een mooi vuur zal ontstaan. Doordat de rook naar boven wordt afgevoerd, zullen jullie geen last hebben van rookoverlast. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een vuurkorf!Afmetingen De doorsnede van deze buitenhaard is 50 centimeter. De rookafvoer is op ongeveer 178 centimeter. Het gewicht van dit product is 16 kilogram. Materiaal  RVS 444 / EN 1.4521Verkleuringen Vanaf het eerste moment dat de haard gebruikt wordt, zal de kleur van het RVS door de warmte veranderen. Er kunnen tinten van blauw, paars, bruin en koper tevoorschijn komen. Deze verandering vindt plaats over de gehele haard, behalve op de elementen die koel blijven tijdens het gebruik (de handvatten en het voetstuk).Verpakkingsinhoud De buitenhaard wordt geleverd in een kartonnen verpakking en bevat de buitenhaard, rookafvoerpijp, vonkenvanger voor boven op de pijp en een certificaat van echtheid.Fabrieksgarantie 5 jaarExtra verlengstuk Indien u de buitenhaard in gezelschap wenst te gebruiken, raden wij de verlengpijp aan. Door bevestiging van dit product komt de rookafvoer op een hoogte van ongeveer 275 centimeter. Dit verlengstuk zit standaard bij RVS XL+, maar uiteraard kan het ook achteraf besteld worden als losse accessoire indien u beschikt over de XL-variant.Kenmerken van een Stofey RVS buitenhaard Gelijkmatige warmte rondom  Makkelijk te verplaatsen Handvaten die koel blijven, ook tijdens het branden  Waterbestendig  Geen last van de wind door de handige vulopening  Geen last van rookoverlast  Lange levensduur    Plaatsing De Stofey buitenhaard is geschikt voor plaatsing op een (stenen) terras. Op vlonders raden we aan een tussenlaag te plaatsen onder de haard (bijv. een steen of houtplaat). Het enkelwandige rookafvoerkanaal is niet geschikt om te gebruiken als dakdoorvoer. De Stofey is daarom niet geschikt om binnen of onder overkappingen te plaatsen. Een dakdoorvoer met dubbelwandig systeem kan eventueel aangevraagd worden, waarmee de Stofey binnenshuis over onder een overkapping geplaatst kan worden. Echter, het grote voordeel van de Stofey is de verplaatsbaarheid. Plaatsing binnenshuis of onder een overkapping wordt daarom afgeraden. De Stofey biedt genoeg warmte, ook als deze naast de overkapping geplaatst wordt!

  600.00 Euro

  Ga naar Stofey | Buitenhaard XL | RVS


Stofey | Buitenhaard XL | RVS Zwart

Vlonder & Terras > Kachels

Kachels

Stofey

Vlonder & Terras

8719326045320

Vlonder & Terras > Kachels
  Deze buitenhaard is perfect voor heerlijke, knusse avonden buiten in de tuin. Deze buitenhaard is zowel geschikit voor stadstuinen als tuinen in een meer landelijke omgeving. Aan de zijkant zijn handvatten bevestigd, waardoor de kachel zeer gemakkelijk te verplaatsen is. Deze handvatten blijven overigens gewoon koel tijdens het gebruik, dus er zal geen sprake zijn van blaren op de handen. Aan de voorzijde zit een grote opening, deze is van goed formaat voor het bijvullen van de kachel. Ook zorgt deze grote opening ervoor dat er voldoende zuurstof bij het hout kan, waardoor er een mooi vuur zal ontstaan. Doordat de rook naar boven wordt afgevoerd, zullen jullie geen last hebben van rookoverlast. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een vuurkorf!Afmetingen De doorsnede van deze buitenhaard is 50 centimeter. De rookafvoer is op ongeveer 178 centimeter. Het gewicht van dit product is 22 kilogram. Materiaal  RVS 444 / EN 1.4521 en afgewerkt met hittebestendige zwarte, matte lak (RAL 9005). Verkleuringen Vanaf het eerste moment dat de haard gebruikt wordt, zal de kleur van het RVS door de warmte veranderen. Er kunnen tinten van blauw, paars, bruin en koper tevoorschijn komen. Deze verandering vindt plaats over de gehele haard, behalve op de elementen die koel blijven tijdens het gebruik (de handvatten en het voetstuk).Verpakkingsinhoud De buitenhaard wordt geleverd in een kartonnen verpakking en bevat de buitenhaard, rookafvoerpijp, vonkenvanger voor boven op de pijp en een certificaat van echtheid.Fabrieksgarantie 5 jaarExtra verlengstuk Indien u de buitenhaard in gezelschap wenst te gebruiken, raden wij de verlengpijp aan. Door bevestiging van dit product komt de rookafvoer op een hoogte van ongeveer 275 centimeter. Dit verlengstuk zit standaard bij RVS XL+, maar uiteraard kan het ook achteraf besteld worden als losse accessoire indien u beschikt over de XL-variant.Kenmerken van een Stofey RVS buitenhaard Gelijkmatige warmte rondom  Makkelijk te verplaatsen Handvaten die koel blijven, ook tijdens het branden  Waterbestendig  Geen last van de wind door de handige vulopening  Geen last van rookoverlast  Lange levensduur    Plaatsing De Stofey buitenhaard is geschikt voor plaatsing op een (stenen) terras. Op vlonders raden we aan een tussenlaag te plaatsen onder de haard (bijv. een steen of houtplaat). Het enkelwandige rookafvoerkanaal is niet geschikt om te gebruiken als dakdoorvoer. De Stofey is daarom niet geschikt om binnen of onder overkappingen te plaatsen. Een dakdoorvoer met dubbelwandig systeem kan eventueel aangevraagd worden, waarmee de Stofey binnenshuis over onder een overkapping geplaatst kan worden. Echter, het grote voordeel van de Stofey is de verplaatsbaarheid. Plaatsing binnenshuis of onder een overkapping wordt daarom afgeraden. De Stofey biedt genoeg warmte, ook als deze naast de overkapping geplaatst wordt!

  715.00 Euro

  Ga naar Stofey | Buitenhaard XL | RVS Zwart